Målgruppe: 4.-6. kl.

Fag: kristendom, dansk, billedkunst

Periode: okt./nov. og jan./feb.

Tidsforbrug: 6-8 lektioner

Tilmeldingsfrist: inden 9. august

Gå på opdagelse i Esbjerg-evangeliet - et kæmpe billedtæppe, som er en kopi af det over 40 m. lange vægmaleri, som kunstneren Erik Hagens har malet på en væg på CFU Vest i Esbjerg.

Billedtæppet er en moderniseret Bibel- og Danmarkshistorie. Den store fortælling fra Bibelen er sat ind i vores tid og verden og det er der kommet noget underfundigt, humoristisk, alvorligt, tankevækkende og provokerende ud af, for Erik Hagens har et kritisk blik på både Bibelen og vor samtid.

I projektet indgår et besøg i den lokale kirke, hvor I går på opdagelse i tæppet og præsten gør nogle neddyk i Bibelfortællingerne målrettet årgangen.

Billedtæppet opsættes en uge ad gangen i kirkerne eller i særlige tilfælde på skolen i perioderne okt./nov. og jan./feb.

Ugen og tidspunkter for kirkebesøg oplyses/aftales ved tilmelding.

Tilmeldte lærere modtager:

• Kirkebesøg med fortælling
  • Adgangskoder til den tilhørende hjemmeside med elevopgaver