Klezmerduo - musikteater

Målgruppe: 1.-3. kl.

Fag: kristendom, musik

Periode: Rise Kirke, den 29. okt. kl. 10:00-11:00

Tidsforbrug:1 lektion (skoler med lang afstand kan ansøge om dækning af turistbus)

Tilmeldingsfrist: ALLE PLADSER ER DESVÆRRE BOOKET UD!

Musikalsk teaterforestilling over fortællingen om David og Goliath. Om hyrdedrengen, der overvinder kæmpen og bliver konge. En fortælling om mod, om at turde være sig selv og bruge det, man har lært. Vi skal synge og danse og møder nogle af de gamle traditionelle instrumenter som skalmeje, zimbalon og jødeharpen.

Klezmerduo har med stor succes spillet for mere end 50.000 skolebørn. Erfaringerne fra skolekoncerterne er omsat til kirkelige sammenhænge, hvor Klezmerduo tilbyder intense fortællekoncerter. Med udgangspunkt i Det gamle Testamente inviterer duoen til et anderledes og spændende møde med en af de store gamle historier. Fortællingen bliver fortalt i et levende og billedrigt sprog, sat i ramme og understreget af stemningsfuld jødisk musik.

Tilmeldte lærere modtager:

• Introduktionsmateriale